Jongeren

lid van de jeugdraad van Aalst

met onze jongerenwerking staan wij niet geïsoleerd, nee, wij willen graag ons steentje bijdragen voor het welzijn van de stad Aalst. Daarom zijn wij aangesloten bij de jeugdraad van Aalst.

De jongeren komen samen zaterdags om de 14 dagen en zondagmorgens, in de zomer is er sport in samenwerking met SportQuest voorzien en tijdens de zomer is er ook een weekend gepland. 

Voor meer informatie neem contact op met Kurt Maeyens. Kurt is sinds deze zomer (2007) verantwoordelijk voor de jeugdwerking in de Evangelische Kerk van Aalst. Dit doet hij deeltijds naast andere verantwoordelijkheden in het landelijk jeugdwerk. Wil je hem mailen? Klik dan op de foto of reageer via het reactieformulier   

JEA = afdeling van het EJV

Als Jeugd van de Evangelische Kerk van Aalst is onze jeugdwerking een ingeschreven afdeling van het EJV (Evangelisch Jeugdverbond Vlaanderen) dat in Vlaanderen zo een 3000 leden vertegenwoordigt.

Het EJV is één van de grote erkende jeugdbewegingen van het land. We zijn blij dat zij voor administratie, ideeën, jeugdleiderscursussen, lesmateriaal en ondersteuning zorgen. Als je rechts op het EJV logo klikt kom op hun website terecht   

tienerband "way2go"

Omdat muziek een belangrijk onderdeel is in geloofsbeleving wil de kerk investeren in dxe muzikale vorming van jongeren. Via de website van way2go kun je contact met de bandleden opnemen. Klik daarvoor op hun logo op de rechterkant.